Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Apparna Djurvänligt och Vegokoll

Apparna Djurvänligt och Vegokoll

Appen Djurvänligt är till för dig som vill leva djurvänligt och bära med dig Djurens Rätts medlemskort, pälsfria lista samt vår lista över produkter som inte har djurtestats. Med appen Vegokoll hittar du veganska produkter.

Djurvänligt

Appen finns tillgänglig för såväl Android som iPhone och uppdateras kontinuerligt med nya företag, märken och produkter.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=djurvanligt.djurensratt.org
App Store: https://itunes.apple.com/se/app/djurvanligt/id426096234?mt=8

I appen finns medlemskortet för dig som är medlem i Djurens Rätt. Med medlemskortet får du unika rabatter på butiker och restauranger landet runt, här är vår lista med medlemsrabatter

Om du inte har någon smartphone och ändå vill ha ett medlemskort kan du kontakta medlemsservice så skickar vi ett papperskort till dig. Ring på 08-555 914 40 eller maila till [email protected] så hjälper vi dig. Om du har en annan telefon än Android eller iPhone så kan du istället använda vårt medlemskort på webben.

Vegokoll

Med appen Vegokoll kan du scanna EAN-koden på en produkt och få reda på om den är vegansk eller inte. Saknas en produkt kan du själv lägga in den. Appen finns tillgänglig för såväl Android som iPhone.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.djurensratt.vegokoll
App Store: https://itunes.apple.com/se/app/vegokoll/id1041835269?mt=8

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem