Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Djurens Rätts sommarturné besöker Borås i sommar

Djurens Rätts sommarturné, Sveriges största ideella informationssatsning, är i full gång. 27 juni kommer vi till Borås och du hittar oss i vårt turnétält på Stora Torget. Kom gärna förbi och säg hej!

Med oss kommer vi ha vår kampanj 99 miljoner. Djurens Rätt vill förändra situationen för kycklingarna i Sverige och under årets sommarturné kommer därför kycklingarna vara i fokus. Vi vill genom samtal och informationsspridning få fler att välja bort kycklingar från tallriken.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19 för att det ska bli så säkert som möjligt för alla. Läs mer här om de åtgärder vi tar.

Vi behöver hjälp

Är du intresserad av att hjälpa till på vårt turnéstopp i Borås? Ta då kontakt med Gustav Magnusson, turnécoach på Djurens Rätt. Du når honom genom att maila [email protected] eller ringa 08-555 914 48. Han kommer berätta mer vad det innebär.

Har du inte möjlighet att delta men är intresserad av att engagera dig i Djurens Rätt? Maila [email protected] eller läs mer här.
 
Läs mer om sommarturnén här

Hoppas vi ses!

Peter Nilsson

Peter Nilsson | Digital kommunikatör

18 juni 2020

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem