Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Vegovision Digital 2020

Vegovision hjälper dig på ett kul och spännande sätt få in mer vego i din vardag. Vi pratar inspiration för matlagning, mode, träning, familjedjuren och mycket mer. Du får chansen att fråga ut experter som nutritionister om din kost och även fynda på det senaste inom vego till förmånliga priser.

På grund av det rådande läget med covid-19 och de allmänna råd som nu finns med förbud mot större sammankomster så har Djurens Rätt tyvärr blivit tvungna att ställa in vårens mässor i Göteborg den 18 april och i Malmö den 13 juni.

Istället anordnar vi därför en digital Vegovision den 13 juni för alla som vill inspireras att göra fler djurvänliga val. Vi håller just nu på att sätta ihop ett spännande program och massa roliga erbjudanden som vi hoppas kommer inspirera fler att välja vego runt om i landet.

I och med situationen just nu är det mer aktuellt än någonsin att fler väljer bort kött och andra produkter som bidrar till djurhållning. Varför vi borde välja vego:

  • Industriell uppfödning av djur är en av de främsta riskfaktorerna för globala pandemier.
  • Att välja vego minskar risken för framtida globala pandemier.
  • Ett skifte till växtbaserade livsmedel behövs för att minska djurens lidande och trygga folkhälsan i samhället

Med ett digitalt event kan alla i hela landet (och ännu fler) vara med och inspireras att välja vego - bjud in någon du tror är intresserad av att lära sig mer.

Som månadsgivare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren med valfri summa via autogiro. I gåvan ingår ditt medlemskap och vetskapen om att du är med och gör skillnad för djuren, varje dag.

Sarah Mansouri

Sarah Mansouri | Ansvarig Välj Vego

18 april 2020

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem