Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Vegovision Digital 2020

Vegovision hjälper dig på ett kul och spännande sätt få in mer vego i din vardag. Vi pratar inspiration för matlagning, mode, träning, familjedjuren och mycket mer. Du får chansen att fråga ut experter som nutritionister om din kost och även fynda på det senaste inom vego till förmånliga priser.

På grund av det rådande läget har Djurens Rätt blivit tvungna att ställa in vårens mässor i Göteborg den 18 april och i Malmö den 13 juni. Istället anordnar vi därför en digital Vegovision den 13 juni för alla som vill inspireras att göra fler djurvänliga val!

Genom att anmäla dig tidigt får du chansen att besöka vår digitala utställning under smygpremiären för att fynda vegoprodukter innan alla andra!

Med ett digitalt event kan alla vara med och inspireras att välja vego - bjud in någon du tror är intresserad av att lära sig mer!

Som månadsgivare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren med valfri summa via autogiro. I gåvan ingår ditt medlemskap och vetskapen om att du är med och gör skillnad för djuren, varje dag.

Sarah Mansouri

Sarah Mansouri | Ansvarig Välj Vego

18 april 2020

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem