Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Företag

Foto: Shutterstock

Var med och skapa en djurvänligare värld och visa att ditt företag är djuretiskt.

Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Det är alla medlemmar och gåvogivare som är Djurens Rätt. Som företag kan ni göra stor skillnad!

Anslutna företag

Vi är glada över att ha med oss Maria Nila som Guldsponsor, samt happybits, Semify, ABC-Gruppen och Forloop som Bronssponsorer.

Ditt företag kan hjälpa djuren på olika sätt

  • Djurens Rätt-sponsor
  • Programföretag
  • Projektföretag

Som Djurens Rätt-sponsor är du med och stödjer Djurens Rätts arbete ekonomiskt med en summa du själv bestämmer. Som sponsor väljer du själv hur mycket ditt företag ska engagera sig för djuren. Du kan välja mellan tre olika sponsorskap:

  1. Guldsponsor
  2. Silversponsor
  3. Bronssponsor

Som Programföretag för en djurvänligare handel är du med och sprider information om hur man kan välja en djurvänlig livsstil genom våra olika program:

Ditt företag kan också stödja vårt kampanjarbete på andra sätt som Projektföretag, tex under Djurens Rätts sommarturné! Vid frågor och för mer information kontakta oss på [email protected]!

Vart går de ekonomiska bidragen går och hur vi arbetar med våra de medel vi får in kan du läsa mer om här. Här finns vår policy för samarbete med företag och organisationer.

Kontakta oss!

Claes Nordin
Ansvarig företagssamarbeten
[email protected]
08-555 914 12

Francesca Vilches
Djurvänlig handel, medlemsrabatter
[email protected]

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem