Mastodon Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Ert företag kan göra skillnad för djuren

Två kycklingar som stöttar varandra
Källa: Shutterstock

Vill ni vara med och skapa en djurvänligare värld? Genom att bidra till Djurens Rätt visar ni era kunder, anställda och partners att ni stöttar arbetet för djuren. Tillsammans med er kan vi göra större skillnad!

Ge en gåva från ditt företag

Vi är stolta och tacksamma för alla våra gåvogivare som bidrar till en djurvänligare värld. Vill ni ge en gåva från ert företag så kan ni använda vårt gåvoformulär för företag. För webbgåvor över 5 000 kr skickar vi ett tryckt gåvobevis. Ge företagsgåva.

Bli Djurens Rätt-sponsor

Att vara Djurens Rätt-sponsor ger ert företag en djurvänlig profil och visar era kunder och anställda att ni är med och bidrar till en djurvänligare värld. Alla sponsorer får bl.a. material till digitala kanaler, synas på våra plattformar och ett tryckt gåvobevis. Det finns tre olika sponsornivåer, läs mer om vad som ingår i de olika sponsorpaketen.

Guldsponsorer 2023:
Svansmatte

Silversponsorer 2023:
happybits

Bronssponsorer 2023:
BSharp

Elithus
Vecanis

Starta en företagsinsamling

Starta en insamling för djuren och utmana era kollegor eller kunder. Kanske vill ni som arbetsgivare utmana era anställda genom att matcha deras donationer? Låt ert engagemang inspirera andra genom att dela er insamling med affärskontakter och partners.

När ni startar en insamling kan ni bestämma vad ni vill ha för tidsgräns och målsättning, och ni kan sedan enkelt följa gåvorna på insamlingssidan. Genom att dela er insamling på sociala medier når ni en större publik.

Starta insamling

Har du frågor om sponsring, företagsgåvor eller andra samarbeten? Kontakta oss:

Nora Ullman
Ansvarig insamling företag
[email protected]

Djurens Rätts arbete med företag

I'M VEGAN

I'M VEGAN är en varumärkesregistrerad veganmärkning utfärdad av Djurens Rätt som gäller både livsmedel, hygienartiklar och kosmetika. Företag med produkter som uppfyller kriterierna kan ansöka om märkningen. Läs mer: I'M VEGAN.

Pälsfria listan

Pälsfria listan berör företag som jobbar inom mode och inredning som väljer bort päls från djur. Läs mer: Pälsfria listan.

Företagsrelationer

Djurens Rätt hjälper företag som arbetar med animaliska produkter att utveckla sitt djurvälfärdsarbete. Läs mer: företagsrelationer.

 

 

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem