Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Var med och skapa en djurvänligare värld!

Green Star
Foto: Jonas Persson

Var med och skapa en djurvänligare värld och visa att ditt företag är djuretiskt.

De allra flesta ser sig som djurvänner men trots det far djur väldigt illa i vårt samhälle. Därför behövs Djurens Rätt! Ni kan ge ert företag en modern, djurvänlig, profil och visa att ni tar djurens lidande på allvar. Visa att ni går i bräschen för en värld där vi behandlar djur med respekt! Djurens Rätt är beroende av gåvor och medlemskap för att kunna hjälpa djuren. Som företag kan ni göra stor skillnad!

Sponsorföretag

Som sponsorföretag är ni med och stödjer Djurens Rätts arbete ekonomiskt med en summa ni själva bestämmer, från 10 000 kr. Det finns tre nivåer, guld, silver och brons. Alla sponsorer får ett gåvobevis, syns här på webben och får en prenumeration på vår tidning. Guld- och silversponsorer lyfter vi ytterligare.

Sponsorer för 2020 är Sinful, Happybits och Remarque. Stort tack!

Kontakt sponsorer

Sofia Säljö
Insamlingsansvarig
[email protected]
08-555 914 32

Programföretag

Som programföretag för en djurvänligare handel är ni med och sprider information om hur man kan välja en djurvänlig livsstil genom våra olika program. Pälsfria listan berör företag som jobbar inom mode och inredning som väljer bort päls från djur. Vår märkningen I'M VEGAN finns för företag som erbjuder veganska livsmedel eller kosmetika/hushållsprodukter. 

Kontakt programföretag

I'M VEGAN 
Ika Yébenes Herce
[email protected]

Pälsfria listan
Karolina Ideböhn
[email protected]

Läs vår policy för samarbete med företag och organisationer.

 

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem