Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Företagsrelationer

Djurens Rätt hjälper företag att arbeta med djurvälfärd, hållbarhet och vego samt på ett tydligt sätt kommunicera arbetet till sina konsumenter. Fokus ligger främst på kycklingarna och det som heter European Chicken Commitment samt på hönorna inom äggindustrin.

ecc

Den här sidan riktar sig till företag som vill göra skillnad för djuren genom att inkludera dem i sitt hållbarhetsarbete.

Vill du och ditt företag vara med och göra skillnad för djuren? Djurens Rätt jobbar tillsammans med företag för att öka djurvälfärden och stärka det växtbaserade utbudet. Detta gör vi genom att hjälpa företag att implementera djurvälfärd i sina hållbarhetsstrategier, förespråka växtbaserat, certifiera produkter med vår märkning I’M VEGAN, och mycket mer. 

Närmare 2 500 företag runt om i världen har valt att arbeta för att djuren ska få det bättre, är ditt företag redo att ta steget? Kika på menyn till höger för att se hur andra företag gjort, och för att lära dig mer om hur du och ditt företag kan ta mer ansvar för djuren inom livsmedelsindustrin.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för företag

Kontakt företagsrelationer

Ansvarig för företagsrelationer 
Nathalie Söderström
[email protected]
08-555 914 21

Specialist företagsrelationer 
Nora Ullman
[email protected]
08-555 914 19

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem