Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Låt dina julklappar stötta arbetet för djuren!

Har du nära och kära vars hjärta klappar lite extra för djuren. Låt årets julklappar glädja både dem och djuren! Med din hjälp blir vi en starkare organisation som kan uträtta ännu mer. Ditt stöd betyder mycket. 

Ge bort ett medlemskap i julklapp Rädda Djuren

Den bästa klubben för unga djurvänner! Ge bort ett medlemskap i julklapp och få en fin present som du kan lämna över på julafton. Välkomstbrev med den första tidningen skickas ut tidigast den 7 januari. Medlemskapet kostar 100 kr.

Ge bort ett medlemskap i Rädda Djuren-klubben

 Ge bort ett medlemskap i julklapp

Ge bort ett medlemskap i julklapp! Välkomstbrev med den första tidningen skickas ut tidigast den 7 januari. Du får ett fint gåvobevis som du kan lämna över till den nya medlemmen. Medlemskap kostar från 100 kr.

Ge bort ett medlemskap

Ge dig själv och djuren den finaste julklappen

Ge dig själv och djuren den finaste julklappen! Som medlem är du otroligt viktig. Du stödjer Djurens Rätts arbete och bidrar till att vi kan sätta press på politiker och företag. Tillsammans förändrar vi lagar och policys och skapar en mer djurvänlig värld. Som tack för ditt ställningstagande får du välja en fin present!

Bli månadsgivare för djuren!

Ge bort en gåva till Djurens Rätts arbete för djuren

Vi har fina gåvogram för dig som önskar ge bort en gåva till Djurens Rätts arbete för djuren som julklapp till någon. Varje gåva stöttar arbetet för djuren!

Ge bort ett gåvogram

Julklappstips

Hitta fler julklappstips i vår shop! När du handlar i Djurens Rätts shop så stöttar du arbetet för djuren. I vår webbshop hittar du en mängd helt unika produkter, som inte går att köpa någon annanstans, men också veganska kokböcker och djurrättsböcker. Våra egna produkter tas fram utifrån vår miljöpolicy. Tygkassar och kläder är till exempel tillverkade i ekologisk bomull.

Klicka för att komma till webb-shoppen

Sofia Säljö

Sofia Säljö | Ansvarig insamling privatpersoner

21 oktober 2020

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem