Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Låt dina julklappar stötta arbetet för djuren

Har du nära och kära vars hjärta klappar lite extra för djuren? Låt årets julklappar glädja både dem och djuren! Med din hjälp blir vi en starkare organisation som kan uträtta ännu mer. Ditt stöd betyder mycket. 

Ge bort ett medlemskap i Rädda Djuren-klubben

Den bästa julklappen till unga djurvänner upp till 13 år! Ge bort ett medlemskap i julklapp och få en fin present som du kan lämna över på julafton. Välkomstbrev med första numret av tidningen Klubbnytt skickas ut tidigast den 7 januari. Medlemskapet kostar 100 kr och gör skillnad för djuren.

Ge bort ett medlemskap i Rädda Djuren-klubben

Ge dig själv och djuren den finaste julklappen

Ge dig själv och djuren den finaste julklappen! Som medlem är du otroligt viktig. Du stödjer Djurens Rätts arbete och bidrar till att vi kan sätta press på politiker och företag. Tillsammans förändrar vi lagar och policys och skapar en mer djurvänlig värld. Som tack för ditt ställningstagande får du välja en fin present!

Bli månadsgivare för djuren!

Ge bort en gåva till Djurens Rätts arbete för djuren

Låt din julklapp till någon i din närhet bli en gåva som gör skillnad för djuren.
Vi har fina gåvogram för dig som önskar ge bort en gåva till Djurens Rätts arbete för djuren som julklapp till någon. Varje gåva gör skillnad!

Ge bort ett gåvogram

 Ge bort ett årsmedlemskap i julklapp

Ge bort ett årsmedlemskap i julklapp! Den perfekta julklappen till din djurvän! 

Känner du en djurvän som inte är medlem i Djurens Rätt? Då är ett årsmedlemskap den perfekta julklappen. I medlemskapet ingår vår tidning som kommer fyra gånger per år, fina medlemsrabatter och vetskapen om att medlemmen gör skillnad för djuren varje dag. Medlemskapet kostar 240 kronor och du får ett fint gåvokort att lämna över på julafton. Välkomstbrevet till medlemmen skickas i januari, så du har gott med tid att lämna över julklappen.

Ge bort ett medlemskap

Julklappstips

Hitta fler julklappstips i vår shop! När du handlar i Djurens Rätts shop så stöttar du arbetet för djuren. I vår webbshop hittar du en mängd helt unika produkter, som inte går att köpa någon annanstans, men också veganska kokböcker och djurrättsböcker. Våra egna produkter tas fram utifrån vår miljöpolicy. Tygkassar och kläder är till exempel tillverkade i ekologisk bomull.

Klicka för att komma till webb-shoppen

Sofie Alvén

Sofie Alvén | Ansvarig insamling privatpersoner

29 oktober 2021

jul

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem