Mastodon Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Julklappar för djurvänner

Klappar ditt hjärta för djuren? Eller har du någon i din närhet som är en riktig djurvän?

Här finns julklapparna som gör skillnad för djuren! Du kan ge bort ett gåvobevis, ett medlemskap i Djurens Rätt eller Rädda Djuren-klubben eller spana in djurvänliga julklappstips i vår shop. Tack för att du vill göra skillnad för djuren!❤️

Ge bort en gåva i jul

Låt din julklapp till någon i din närhet bli en gåva som gör skillnad för djuren.
Vi har fina gåvobevis för dig som önskar ge bort en gåva till Djurens Rätts arbete för djuren som julklapp till någon. Varje gåva gör skillnad!

Sista beställningsdag för att gåvobeviset säkert ska hinna fram med post till julafton är den 15 december. Gåvobevis via mejl kan beställas när som helst fram till jul.

Ge bort ett gåvobevis

Swisha en julhälsning för djuren

Swisha en julgåva så får mottagaren du väljer ett gåvokort med din personliga hälsning skickat till sig via sms. Du väljer själv när sms:et med gåvokortet ska skickas, och vilken summa du vill skänka.  Varje gåva gör skillnad!

Swisha en julhälsning

 

Rädda Djuren-klubben

Den bästa julklappen till unga djurvänner upp till 13 år! Ge bort ett medlemskap i Rädda Djuren-klubben i julklapp, få en fin present och ett gåvokort att lämna över på julafton. Medlemskapet kostar 100 kr och gör självklart skillnad för djuren. 

Sista beställningsdag för att present och kort säkert ska hinna fram med post till julafton är den 15 december. 

Ge bort ett medlemskap i Rädda Djuren-klubben

Ge bort ett medlemskap i julklapp

Känner du en djurvän som inte är medlem i Djurens Rätt än? Då är ett års medlemskap den perfekta julklappen. Du får en fin present och ett gåvokort att lämna över på julafton. Medlemskapet är för personer som är 14 år eller äldre, kostar mellan 100 och 240 kronor och gör stor skillnad för djuren. 

Sista beställningsdag för att present och kort säkert ska hinna fram med post till julafton är den 15 december. 

Ge bort ett medlemskap i Djurens Rätt

Julklappstips i webshopen

Hitta fler julklappstips i vår shop! När du handlar i Djurens Rätts shop så stöttar du arbetet för djuren. I vår webbshop hittar du en mängd helt unika produkter som inte går att köpa någon annanstans, men också veganska kokböcker och djurrättsböcker. 

Till webbshopen

Sofie Alvén

Sofie Alvén | Ansvarig insamling privatpersoner

28 oktober 2022

jul

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem