Hoppa till huvudinnehåll

Ledningsgruppen

Från vänster: Moa Richter Hagert, Moa Ranum, Sara-Maria Westerlund, Benny Andersson Foto: Kim-Evert Olofsson

Djurens Rätts ledningsgrupp består av följande personer.

Benny Andersson
Verksamhetschef
[email protected]
08 - 555 914 02

Medlem och ideellt engagerad sedan 1997.  Anställdes 2000. Arbetade inledningvis med utbildning av och stöd till Djurens Rätts medlemmar och lokalorganisationer. Var under flera år kampanjchef för Djurens Rätt där han initierade och ledde organisationens arbete med sommarturné och Facebook. Var så fram till 2010 för att därefter ta rollen som verksamhetchef.

Arbetade tidigare som banktjänsteman. Tillför kompetens i ledningsgruppen främst rörande organisationskännedom, medlemsrekrytering och kampanjstrategi.

Sara-Maria Westerlund
Enhetschef för Administration och ekonomi
[email protected]
08 - 555 914 42

Medlem och ideellt engagerad sedan 2007.  Anställdes 2011. Arbetade inledningsvis med planering och genomförande av Djurens Rätts sommarturné. Är idag personalansvarig och chef för  enheten som ansvarar för ekonomiärenden, medlemsservice, postorder och övrig administration.

Har en bakgrund inom administration på Posten, samt har arbetat med kampanjer och värvning inom ideell sektor. Tillför kompetens i ledningsgruppen främst rörande insamling, medlemsvård och personalfrågor.

Moa Richter Hagert
Enhetschef för Utåtriktat arbete
[email protected]
08 - 555 914 09

Medlem sedan 2011 och anställd sedan 2013. Arbetade inledningsvis med planering och genomförande av Djurens Rätts sommarturné. Är idag kommunikationsansvarig och chef för enheten som ansvarar för organisationens utåtriktade arbete.

Har en bakgrund inom turism- och upplevelseindustrin där hon arbetat bland annat med ledarskap, kommunikation och utbildning på Gröna Lund och Branäsgruppens fjällanläggning. Utbildad i reklam och PR vid Stockholms universitet. Tillför kompetens i ledningsgruppen främst rörande kommunikationsstrategi och ledarskap.

Moa Ranum
Enhetschef för Företagssamarbeten och insamling
[email protected]
08 - 555 914 13

Medlem och ideellt engagerad sedan 2009.  Anställdes 2015. Arbetade inledningsvis som ansvarig för Djurens Rätts lokala verksamhet i sydvästra Sverige, i nuläget utbildare och chef för enheten som ansvarar för företagssamarbeten och insamling.

Arbetade tidigare med att införa och utveckla ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Tillför kompetens i ledningsgruppen främst rörande organisationskännedom, arbetsmiljöfrågor och verksamhetsutveckling.

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem