Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Sommarturné

Välkommen till Djurens Rätts sommarturné - Sveriges största ideella informationssatsning!

Varje sommar sedan år 2006 har Djurens Rätt besökt gator och torg, marknader, stadsfester och festivaler runt om i Sverige. Sommarturnén är förmodligen Sveriges största ideella informationssatsning. Turnén drivs framför allt av ideella krafter och engagerar omkring 100 volontärer varje år. Vi delar ut informationsmaterial, sprider kunskap om djurens situation och påverkar tusentals människor till att göra djurvänliga val.

Sommarturnén pågår varje år från maj till september, med högst fokus runt högsommarmånaderna juni, juli och augusti. Vi besöker de flesta av de stora festivalerna och flera andra platser runt om i sommarsverige.

Vi gör omkring 80 turnéstopp varje sommar och träffar tusentals människor. För många människor sker det allra första mötet med Djurens Rätt på ett av sommarturnéns stopp. Sommarturnén är ett koncept för att skapa positiva tillfällen för djurrättsdiskussioner. Ett koncept som hittills visat sig vara mycket effektivt – och roligt!

Vill du följa med på sommarturnén?

Alla kan vara med på sommarturnén! Under våren anordnar Djurens Rätt tre sommarturné-kickoffer för alla som vill följa med i sommar. Den bästa starten för en grym turné. Länk till anmälan hittar du längre ner. Där hittar du också volontäranmälan som du behöver göra för att bli inbokad på turnéstopp. 

Kontakt

Har du frågor om sommarturnén? Vill du att vi ska komma till er festival? Vill du eller ditt företag samarbeta med oss? Kontakta oss på [email protected] eller ring 08 - 555 914 22.

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem