Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Vill du sommarjobba på Djurens Rätt?

Volontärer och turnécoacher på Hallifornia 2019

Ta chansen och sök sommarens roligaste sommarjobb! Som turnécoach är du med och skapar Djurens Rätts sommarturné som besöker de stora festivalerna, de roliga stadsfesterna och marknaderna. Vi söker dig som trivs i en koordinerande roll, är van vid att ta ansvar för andra i en arbetsgrupp och du brinner för att jobba för djuren. Om detta stämmer in på dig och du har körkort, då är inget att tveka på - sök tjänsten redan idag!

Djurens Rätt har sedan 2006 genomfört en årligen återkommande informationsturné genom Sverige. Turnén syftar till att sprida information om djurens situation samt om vad politiker, företag och enskilda personer kan göra för djuren. Under några intensiva sommarmånader besöker vi festivaler, marknader, stadsfestivaler, gator och torg för att sprida information, diskutera djurrätt och rekrytera nya medlemmar till organisationen. Läs mer på www.djurensratt.se/sommarturne.

Som turnécoach planerar och genomför du turnéstopp i nära samråd med Djurens Rätts sommarturnéansvariga. Tjänsterna utgår från våra kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg eller Umeå. 

Vi vill såklart ha din ansökan så fort som möjligt men senast den 23 februari, läs mer och sök tjänsten här.

Iva Urbanek

Iva Urbanek | HR-generalist

20 januari 2020

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem